RFH photo

Het verhogen van de betrouwbaarheid van de productfoto’s is cruciaal bij een marktplaats die steeds verder digitaliseert en internationaliseert. Om de kwaliteit van productfoto's voor en tijdens het veilen te verbeteren is er een foto-app ontwikkeld: RFH photo. De nieuwe foto-app maakt productfoto’s maken makkelijker.

Bekijk de instructievideo

Download de instructiefolder

Voor kwekers: gemak en kwaliteit voor uw productfoto’s

Uw verkoopsucces valt of staat met betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Uw kopers vertrouwen er immers op dat u levert wat u belooft. De RFH photo app is dé tool waarmee u dat met het grootste gemak regelt.

Maak voortaan moeiteloos hoogwaardige foto's en laat u assisteren door de automatische controle aan de hand van de fotovoorschriften. De foto-app maakt het regelen van betrouwbare kwaliteitsfoto's makkelijker dan ooit.

Wilt u meer foto's van één product maken? Ook dat kunt u doen met RFH photo. Met hetzelfde gemak regelt u de koppeling van uw foto's met Floriday: RFH photo verzorgt dit geheel automatisch. De RFH photo app maakt het regelen van betrouwbare kwaliteitsfoto’s makkelijker dan ooit.

Voor kopers: beter beeld van uw aankoop

Een succesvolle aankoop begint bij betrouwbare, natuurechte productfoto’s. Met meer beelden per product én hogere beeldkwaliteit krijgt u extra zekerheid vooraf. RFH photo is voor u dé tool om tijdens het veilen een beter beeld te krijgen van de producten die langskomen op de klok.

Koop in via KOA en bekijk met RFH photo op een tweede device de foto’s van het huidige of eerstvolgende te veilen product. Bekijk de met RFH photo gemaakte foto’s in hoge resolutie op het device van uw voorkeur, bijvoorbeeld tablet, laptop of telefoon. Zo kunt u met RFH photo op meerdere klokken meekijken naar de productfoto’s.

Benut de vrijheid om verschillende typen foto’s te kiezen die u wilt zien. De foto’s die kwekers maken met RFH photo, kunt u nu al via FloraMondo in hoge kwaliteit bekijken. Deze kunt u markeren tijdens uw veilvoorbereiding en in Klokvoorverkoop.

De app wordt momenteel nog ontwikkeld voor kopers. Deze is binnenkort beschikbaar. Kopers worden hierover geïnformeerd.

Hoe werkt RFH photo?

Voor kwekers:

  1. Ga naar https://photo.floriday.io
  2. Bij gebruik eerste keer: Ga naar https://floriday.io en login met uw Floriday account. Voeg RFH photo toe aan de appstore in Floriday
  3. U kunt ervoor kiezen om een foto te maken en direct te koppelen aan de aanvoerbrief. Of u maakt eerst een foto, plaatst deze in de galerij en voegt deze later toe aan uw aanvoerbrief.

Nog geen Floriday account?

Heeft u vragen over RFH photo?

Bekijk onze Vraag en antwoord onderaan deze pagina. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Vraag en antwoord